Cautare

64150 de rezultate pentru "primarul din bozieni prins imbracat in politai dupa revolutie" (6.74 secunde)
La data de 26 septembrie 2010, ora 06.45, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 20 Politie i-au prins in flagrant pe A.
La data de 23 octombrie 2011, politisti din cadrul Sectiei 17 l-au prins in flagrant pe Sos. ... Mihai care a sustras 2 stalpi din metal de blocare acces auto pe trotuar. ... Mihai in stare de libertate.
Si uite asa ajungem la subiect, ca nu despre rolul nutritiei in mentinerea supletei membranei celulare vreau sa vorbesc.
Uluitoarele intamplari de dupa scufundarea Titanicului Chiar din primele zile, disparitia Titanicului a fost impanzita de mituri si legende. ... In 1897, cu 15 ani inainte de disparitia Titanicului, a iesit de sub tipar cartea necunoscutului jurnalist pe atunci, Morgan Robertson.
Pe scena amplasata in Piata Unirii din Iasi, presedintele Romaniei Traian Basescu si presedintele Senatului Mircea Geoana au participat duminica, la manifestarile oficiale dedicate implinirii a 151 de ani de la Unirea Principatelor Romane. In ciuda gerului, la eveniment au fost prezenti aproximativ 300 de oameni.
Pe Facebook a aparut un text despre alegerile din Calarasi, pe care il reproducem in continuare. De ce Calarasiul este o mica pata galbena in marea rosie din sudul tarii Sa nu ne mintim:
Un proiect referitor la stramutarea catorva zeci de case din zonele cu risc ale orasului Ocnele Mari in municipiul Ramnicu Valcea a starnit disensiuni intre autoritatile locale ale statiunii si Prefectura Valcea.
Salariatii Primariei Logresti, judetul Gorj, nu si-au mai primit banii pe ultimele doua luni, din cauza ca organigrama institutiei nu a fost inca votata in consiliul local, desi a primit avizul Agentiei Nationale a Functionarilor Publici.
Tensiunile din triunghiul Primaria Ramnicu Valcea, Urban SA si Rosal Grup iau amploare. In doua conferinte de presa succesive primarul Mircia Gutau si directorul Urban, Teodor Florescu, se contrazic reciproc in ceea ce priveste pierderea procesului cu firma lui Silviu Prigoana.
Coplesit de grija satului, Ion Radoi din comuna Farcas, judetul Dolj, ne-a scris in speranta ca-l vom ajuta sa-si gaseasca dreptatea pe care crede ca o are si nu i-o da primarul Ilie Nemtaru.
Primarul Dumitru Nicolae a gasit motive pentru a justifica deplasarile in strainatate facute pe bani publici de consilierii locali si angajatii institutiei pe care o conduce.
Orasul Navodari pierde, anual, circa 20 de miliarde de lei vechi, sustine primarul Nicolae Matei (foto).
Primarul Sorin Oprescu prefera varianta cea mai spectaculoasa a inelului median pentru zona de nord a Capitalei. Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat ca "inclin catre varianta trei, cea cu doua tunele subterane pe sub Parcul Herastrau, chiar daca este si cea mai scumpa".
La ultima sedinta a Consiliului Local al Medgidiei, desfasurat anul trecut, consilierul social democrat Nicolae Paun a anuntat retragerea sprijinului politic acordat de catre partid consilierului Victorina Radu si a incercat pentru a treia oara in ultimele luni sa introduca pe ordinea de zi un proiect de hotarare privind excluderea acesteia din consiliului local.
Primarul din Dabuleni il roaga frumos pe domnul presedinte Basescu sa inteleaga ca orasul Dabuleni si locuitorii sai nu merita sa fie batjocoriti pentru ca au facut din orasul lor "patria lubenitelor". Primarul localitatii Dabuleni, Nicolae Dragoi, membru PSD, a depus, astazi, la Cotroceni o petitie.
Cu toate ca localitatile membre ale Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara a "Zonei Metropolitane Constanta" au fost stabilite inca din 2006 de Consiliul Judetean ca fiind Constanta, Navodari, Eforie, Ovidiu, Basarabi, Techirghiol, Mihail Kogalniceanu, Cumpana, Valu lui Traian, Lumina, Tuzla, Agigea, Corbu si Poarta Alba, Claudiu Tusac (foto), primarul Municipiului Mangalia a reusit sa atraga atentia presei cu o platforma-program impopotonata cu imagini copiate de pe internet dar si de proiecte-fantoma.
Primarul Navodariului a avut o misiune extrem de grea ieri:
Si astazi, ca si in celelalte dati, alesii locali vor incerca sa faca ordine in dezordinea creata de Tudorel Calapod, un primar care se chinuie sa treaca prin consiliu, mai mult cu forta, bugetul pe 2008, dar fara sa dea explicatiile de rigoare cu privire la exercitiul bugetar pe 2007.
Primarul Antonie Solomon, proaspat demis din fruntea PDL Craiova, si viceprimarul Marinica Dinca, desemnat candidatul PDL pentru primaria municipiului, n-au scapat ocazia unui schimb acid de replici in sedinta extraordinara de ieri a consiliului local Sedinta extraordinara de ieri a Consiliului Local Municipal Craiova ar fi fost una banala, daca la prezidiu nu s-ar fi asezat cei doi potentiali adversari la Primaria Craiova:
Primarul Dumitru Nicolae a anuntat ca galatenii vor scoate in scurt timp mai multi bani pentru a plati factura la intretinere. In scurt timp preturile gigacaloriei si apei potabile vor creste simtitor. Primarul Dumitru Nicolae a anuntat ca si-a dat acordul pentru luarea acestor masuri.
google-analytics.com